fb in

Tηλέφωνα
210 77 77351

Νάντια Διαμαντή - Βιογραφικό

Η Νάντια Διαμαντή είναι Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος, Αριστούχος απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο. Το 2000 εισήχθη μέσω των πανελλαδικών εξετάσεων με την πρώτη προσπάθεια στην Ιατρική Αθηνών από όπου αποφοίτησε το 2006. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε δύο φορές υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), ως αριστεύσασα προπτυχιακή φοιτήτρια.

Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε με επιτυχία το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Μοριακή Ιατρική» του ΕΚΠΑ (Άριστα, 8.72).

Ξεκίνησε και ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας στη 2η Πανεπιστημιακή Κλινική Αφροδισίων και Δερματικών Νόσων της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ στο «ΠΓΝ Αττικόν», όπου έλαβε τον τίτλο της ειδικού Δερματολόγου-Αφροδισιολόγου το 2018. Ταυτόχρονα με την ειδικότητά της, ξεκίνησε τη διδακτορική της διατριβή στο Πανεπιστήμιο Αθηνών επάνω στη νόσο μετωπιαία ινωτική αλωπεκία. Κατά τη διάρκεια της ειδικότητάς της κέρδισε δύο φορές υποτροφία από την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας, απόρροια του ερευνητικού της έργου. Επίσης επιλέχθηκε από την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας να παρακολουθήσει δύο προγράμματα επιμόρφωσης επάνω στις αλωπεκίες και την τριχοσκόπηση στην Μπολόνια και στη Βαρσοβία αντίστοιχα, εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της στις παθήσεις των τριχών.

Από το 2016 οπότε και επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Νίκαια της Γαλλίας στο Εuroderm Excellence Program, αποτελεί μέλος του «Euroderm Excellence Alumni» στο οποίο συμμετέχουν μόνο αριστούχοι Δερματολόγοι από όλη την Ευρώπη.

Από το 2019 είναι επιστημονική συνεργάτις στο Τμήμα Παθήσεων Τριχών της 2ης Πανεπιστημιακής Κλινικής Αφροδισίων και Δερματικών Νόσων της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ στο «ΠΓΝ Αττικόν» όπου μελετά μεγάλες σειρές ασθενών με αλωπεκία σε νέα πρωτόκολλα και εφαρμογές.

Ειδικεύεται σε όλο το φάσμα της κλινικής δερματολογίας και αφροδισιολογίας, στη δερματολογία για παιδιά και στις παθήσεις ονύχων και τριχών. Έχει εκπαιδευθεί επίσης στη δερματοσκόπηση, η οποία αποσκοπεί στην ακριβέστερη διάγνωση των δερματολογικών παθήσεων και στην έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη του καρκίνου του δέρματος. Τέλος έχει εξειδικευθεί σε σημαντικούς τομείς της αισθητικής δερματολογίας, όπως είναι οι ενέσιμες θεραπείες προσώπου και σώματος, οι δερματολογικές εφαρμογές lasers και τα εξειδικευμένα peelings.

Έχοντας πλούσια κλινική εμπειρία από την καθημερινή επαφή με σύνθετα δερματολογικά προβλήματα μέσω της παρουσίας της στο μεγάλο γενικό νοσοκομείο «ΠΓΝ Αττικόν», δίνει λύσεις σε δερματολογικά νοσήματα με σύγχρονες και επιστημονικά τεκμηριωμένες τεχνικές, χρησιμοποιώντας ιατρική τεχνολογία αιχμής. Το ιδιωτικό της ιατρείο διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό για πλήρη κλινική δερματολογική εξέταση, διενέργεια δερματολογικών μικροεπεμβάσεων καθώς και αισθητικών εφαρμογών, έχοντας ως σκοπό την προσφορά υψηλής ποιότητας ιατρικών υπηρεσιών.

Η ιατρός συμμετέχει κάθε χρόνο σε κλειστά προγράμματα εκπαίδευσης στις νέες τεχνικές και σε διεθνή μετεκπαιδευτικά σεμινάρια, αποδίδοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάγκη για συνεχιζόμενη εκπαίδευση και κατάρτιση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ενσωμάτωση στην καθημερινή ιατρική της πρακτική των πλέον σύγχρονων και αποτελεσματικών διαγνωστικών και θεραπευτικών λύσεων.

Η δερματολόγος Νάντια Διαμαντή έχει ενεργό συμμετοχή τόσο σε ευρωπαϊκά-διεθνή ιατρικά συνέδρια με προφορικές ομιλίες ως προσκεκλημένη ομιλήτρια (συγκεκριμένα στο 26ο και στο 28ο Πανευρωπαϊκό Δερματολογικό Συνέδριο το 2017 και το 2019 αντίστοιχα), όσο και με αναρτημένες ανακοινώσεις σε ελληνικά και διεθνή ιατρικά συνέδρια, έχοντας μάλιστα βραβευθεί συνολικά 3 φορές με πρώτο ή δεύτερο βραβείο στα Πανελλήνια Δερματολογικά Συνέδρια 2017-2019 για το ερευνητικό της έργο στη μετωπιαία ινωτική αλωπεκία, που αποτελεί και το γνωστικό αντικείμενο της Διδακτορικής της Διατριβής.

Είναι συγγραφέας ως τώρα 7 δημοσιεύσεων σε διεθνώς αναγνωρισμένα ιατρικά περιοδικά. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοχειρουργικής, της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας (EADV) και της Διεθνούς Εταιρείας Δερματοσκόπησης (IDS).

Μιλάει τρεις ξένες γλώσσες, Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.

Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Διαβάστε αναλυτικά το βιογραφικό της ιατρού

Κλείστε Ραντεβού!

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
Go Top