fb in

Tηλέφωνα
210 77 77351

Onda: Μείωση τοπικού πάχους - κυτταρίτιδα - σύσφιγξη

Μετά από διερευνητικό έλεγχο των ιατρικών τεχνολογιών αιχμής στην τομέα της λιπογλυπτικής σώματος (“body contouring”) και εκτενή κλινική δοκιμή περιστατικών, από τον Ιούνιο του 2021 βρίσκεται σε πλήρη εφαρμογή στο ιατρείο μας το καινοτόμο σύστημα λιπογλυπτικής σώματος ONDA (by DEKA).

Είναι το πρώτο και το μοναδικό σύστημα παγκοσμίως που χρησιμοποιεί την επαναστατική τεχνολογία των μικροκυμάτων (Coolwavesâ) εκπέμποντας σε πολύ υψηλές συχνότητες (2,45 GHz), που έχει πλέον πατενταριστεί.

Πετυχαίνει ταυτόχρονη βελτίωση (διαχείριση 3 σε 1) σε τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα και χαλάρωση του δέρματος, με μη-επεμβατικό τρόπο, με πολύ μακράς διάρκειας αποτελέσματα, και χωρίς καμιά παρενέργεια, αναδιαμορφώνοντας με ουσιαστικό τρόπο τη σιλουέτα μας. Επιπλέον, η ανασχεδιασμένη νέα κεφαλή μπορεί να στοχεύσει και το επίμονο διπλοσάγονο.

Πώς δρουν τα ONDA Coolwavesâ;

H συχνότητα των 2,45 GHz στην οποία εκπέμπονται τα εξειδικευμένα μικροκύματα επιτρέπει την εκλεκτική στόχευση του λιπώδους ιστού προστατεύοντας τις επιφανειακές στιβάδες του δέρματος από την υπερθέρμανση. Η θερμοκρασία στο λίπος φτάνει τους 50-53°C. ‘Όταν η θερμότητα σιγά-σιγά εγκαταλείπει τα λιποκύτταρα, θερμαίνει το υπερκείμενο δέρμα, οδηγώντας έτσι και σε ταυτόχρονη σύσφιγξη της θεραπευόμενης περιοχής. Αξιοσημείωτα, στην επιφάνεια του δέρματος, η θερμοκρασία παραμένει χαμηλή (5°C) λόγω του ενσωματωμένου συστήματος ψύξης των κεφαλών του μηχανήματος, κάνοντας τη διαδικασία εντελώς ανώδυνη για τον ασθενή.

Ποιοι οι θεραπευτικοί στόχοι του ONDA;

Το μέγιστο υπέρ του Onda είναι η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ 3 σε 1, παρέχοντας μια ενιαία αποτελεσματική λύση για το τοπικό πάχος, την κυτταρίτιδα (ακόμη και στο πιο προχωρημένο στάδιο) και τη χαλάρωση του δέρματος (π.χ. από προηγούμενη απώλεια βάρους), εφόσον αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Οι ιστοί-στόχοι του Onda είναι τρεις: ο υποδόριος λιπώδης ιστός στην περίπτωση θεραπείας του τοπικού πάχους, ο παθολογικός συνδετικός ιστός στην περίπτωση της κυτταρίτιδας, και πιο επιφανειακά το κολλαγόνο του δέρματος στην περίπτωση της χαλάρωσης. Αναλόγως του ποια από τις δύο κεφαλές του μηχανήματος θα επιλεχθεί, η ενέργεια θα εστιάσει μόνο στο βάθος που χρειάζεται (π.χ. στον υποδόριο λιπώδη ιστό στην περίπτωση θεραπείας τοπικού πάχους), εξατομικεύοντας τη θεραπεία για τον/την κάθε ασθενή.

  • ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ (ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ)

Τα Coolwavesâ διεισδύουν βαθιά στο λιπώδη ιστό, προκαλώντας ρήξη των μεμβρανών των λιποκυττάρων. Μέσω του λεμφικού συστήματος γίνεται η απορρόφηση των προϊόντων λύσης των διασπασμένων λιποκυττάρων.

tp1

tp2

  • ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Τα Coolwavesâ ενεργοποιούν τον συνδετικό ιστό που σχηματίζει τα διαφραγμάτια στον υποδόριο ιστό που μειώνοντας την όψη «φλοιού πορτοκαλιού» στο δέρμα

kyt1

kyt2

  • ΣΥΣΦΙΓΞΗ

Τα Coolwavesâ προκαλούν συρρίκνωση των ινών κολλαγόνου στο δέρμα και διεγείρουν την παραγωγή καινούριου κολλαγόνου, προκαλώντας έτσι σύσφιγξη και τόνωση των ιστών

sy1

sy2

Σε ποιες περιοχές μπορεί να εφαρμοστεί το Onda;

To Onda μπορεί να εφαρμοστεί στους γοφούς, στους μηρούς (ακόμη και στη «δύσκολη» περιοχή των έσω μηρών), στους γλουτούς, πάνω και έσω από τα γόνατα, στην κοιλιακή χώρα (πρόσθια και πλαϊνή ως οριακά την πλάτη χαμηλά-“love handles”), κάτω από το λάστιχο του σουτιέν στα πλαϊνά της ράχης,  καθώς και στους βραχίονες. (Επιπλέον, η ανασχεδιασμένη νέα κεφαλή του μπορεί να αντιμετωπίσει και το επίμονο διπλοσάγονο)

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται; Είναι μόνιμο το αποτέλεσμα;

Το σύστημα Onda επιτυγχάνει εξαιρετικά αποτελέσματα σε 3-4 συνεδρίες, με μεσοδιάστημα μηνός. Ο αριθμός των  συνεδριών εξαρτάται από την ένταση του προβλήματος.

H θεραπεία έχει πολύ μακράς διάρκειας αποτελέσματα. Καλό, βέβαια, είναι για οριστικοποίηση και ενίσχυση της συντήρησης του οφέλους που έχει αποκομίσει ο ασθενής, να πραγματοποιείται μία ακόμη συνεδρία ανά ένα έτος.  Ο υποψήφιος οφείλει επιπλέον να γνωρίζει ότι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να διατηρήσει τα αισθητικά αποτελέσματα που κέρδισε με τη θεραπεία του μακροχρόνια, είναι να διατηρήσει ένα σταθερό σωματικό βάρος, να ακολουθεί μία ισορροπημένη διατροφή επικεντρωμένη σε πρωτεΐνες και υγιεινούς υδατάνθρακες και λιπαρά οξέα, καθώς και να υιοθετήσει την καλή συνήθεια της σωματικής άσκησης.

Τέλος, είναι σημαντικό ο ασθενής να έχει ρεαλιστικές προσδοκίες, η κατανόηση δηλαδή, από πλευράς  του ότι η θεραπεία π.χ. έναντι της λιπόλυσης θα βελτιώσει το τοπικό πάχος του (αυτό δηλαδή που, παρά την άσκηση και τη σωστή διατροφή, επιμένει σε κάποιες «προβληματικές» περιοχές) και όχι το πρόβλημα της παχυσαρκίας.

Είναι επώδυνη η θεραπεία;

Η εφαρμογή είναι εντελώς ανώδυνη χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα ψύξης των κεφαλών του μηχανήματος.

Χρόνος αποθεραπείας

Ο ασθενής αμέσως μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες (συμπεριλαμβανομένων των αθλητικών). Η θεραπεία δεν έχει καμία παρενέργεια.

Η θεραπεία επιτρέπεται στην κύηση ή στον θηλασμό;

Σίγουρα θα πρέπει να έχουν περάσει κάποιοι μήνες από τον τοκετό πριν λάβει χώρα η θεραπεία με το σύστημα ONDA, προκειμένου η μητέρα να έχει απωλέσει τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της ή τουλάχιστον να είναι κοντά στο επιδιωκόμενο βάρος της. Αυτό θα το τοποθετούσαμε χρονικά 6 μήνες περίπου από τον τοκετό, αναλόγως φυσικά και του βάρους που είχε αποκτηθεί. Ωστόσο, αν η γυναίκα ακόμη θηλάζει, δεν μπορεί να πραγματοποιήσει τη θεραπεία, ακόμη κι αν έχει φτάσει στο επιδιωκόμενο/ιδανικό βάρος της, παρά μόνο αν έχουν περάσει 10 μήνες από τον τοκετό.

Γιατί τα ONDA Coolwavesâ υπερέχουν έναντι των ραδιοσυχνοτήτων;

Tα Coolwavesâ στη συχνότητα των 2,45 GHz απορροφώνται επιλεκτικά από τα λιπώδη κύτταρα, ενώ με τις ραδιοσυχνότητες η ενέργεια διασπείρεται πολύ πιο επιφανειακά (στο δέρμα και την επιδερμίδα).

radiofrequency or microwaves patent Onda Coolwaves Onda Coolwaves treatments medicine aesthetics dermatology

Συγκεκριμένα, χρησιμοποιώντας την κεφαλή μεγάλου βάθους του ONDA, μόνο το 20% της ενέργειας διοχετεύεται στο δέρμα, ενώ το εναπομείναν 80% επιδρά στο λίπος. Με τις ραδιοσυχνότητες, που εκπέμπουν σε συχνότητες από 30 kHz έως 1 GHz, συμβαίνει σχεδόν το αντίθετο: το 30% της ενέργειας μόνο φτάνει στο λίπος, όπου εντοπίζονται τα λιποκύτταρα που τη μεμβράνη τους θέλουμε να διασπάσουμε, ενώ το 70% συγκεντρώνεται στο δέρμα (Αυτός είναι κι ένας από τους λόγους για τους οποίους εύκολα μπορεί να δημιουργηθούν σημεία υπερθέρμανσης και σοβαροί ερεθισμοί στο δέρμα του θεραπευόμενου από τα ηλεκτρόδια των συσκευών ραδιοσυχνοτήτων, ενώ με το ΟΝDA δεν παρατηρείται καμία ορατή ερυθρότητα). Το ONDA, λοιπόν, είναι σαφώς ανώτερο από τις ραδιοσυχνότητες όσον αφορά στις θεραπείες που στοχεύουν στο λιπώδη ιστό, δηλαδή στη λιπόλυση του τοπικού πάχους και στην κυτταρίτιδα, ενώ απαιτεί και πολύ μικρότερο αριθμό συνεδριών (και σε αραιότερα μεσοδιαστήματα).

Όσον αφορά στις θεραπείες που στοχεύουν πιο επιφανειακά στο δέρμα, δηλαδή στη μείωση της χαλάρωσης, το ONDA (με χρήση της κεφαλής μικρού βάθους που επιτρέπει σε όλη την ενέργεια να συγκεντρωθεί στα πιο επιφανειακά στρώματα, και όχι μόνο στο 20% που επιτρέπει η κεφαλή μεγάλου βάθους) και οι ραδιοσυχνότητες παρέχουν εφάμιλλα αποτελέσματα, αλλά και πάλι το ONDA υπερτερεί των ραδιοσυχνοτήτων στον μικρότερο αριθμό συνεδριών που απαιτούνται.

Γιατί να προτιμήσω Οnda Coolwavesâ έναντι άλλων μη επεμβατικών λιπόλυσης, όπως της κρυολιπόλυσης;

Ακόμη και με τα εγκεκριμένα μηχανήματα κρυολιπόλυσης, δεν επιτυγχάνεται ταυτόχρονα σύσφιγξη του υπερκείμενου δέρματος, όπως με το Onda. Έτσι, αρκετές φορές η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες αποτελούσε αναγκαστικά συνδυαστική λύση σφριγηλότητας του δέρματος, σε περίπτωση που είχε προηγηθεί κρυολιπόλυση. Το πρόβλημα τυχόν χαλάρωσης μετά τη λιπόλυση δεν υφίσταται με το Onda.

Επίσης, σε περιπτώσεις ταυτόχρονης κυτταρίτιδας στις περιοχές με τοπικό πάχος, όπως γοφοί, μηροί, γόνατα, το Onda υπερτερεί της κρυολιπόλυσης, που δεν στοχεύει στην κυτταρίτιδα.

ONDA Coolwavesâ ή Λιποαναρρόφηση;

Η λιποαναρρόφηση, σε αντίθεση με την τεχνολογία μικροκυμάτων του Onda, συνιστά μια χειρουργική πράξη, η οποία στοχεύει στην εξάλειψη του λίπους της περιοχής σε ποσοστό 70-80%, και με τις νέες τεχνολογίες στην ταυτόχρονη σύσφιγξή της. Η επιλογή μεταξύ Οnda Coolwavesâ και λιποαναρρόφησης, εξαρτάται από την προσωπική απόφαση για χειρουργική ή μη αντιμετώπιση του τοπικού λίπους. Οι δυο παραπάνω λύσεις αντιμετώπισης τοπικού πάχους διαφέρουν τόσο σε κόστος όσο και σε χρόνο αποθεραπείας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνολογία coolwaves και την επαναστατική δράση του Οnda μπορείτε να επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: thecoolwaves.com.

Κλείστε το ραντεβού σας με ένα κλικ

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Κλείστε Ραντεβού!

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
Go Top